dijous, 23 d’octubre del 2014

3r Tast de Rol: Aquelarre per a nens i nenes



Aquesta vegada us presentem una partida molt especial. Es tracta de la primera partida que fem al Tast de Rol per nens i nenes.

El rol no té edat, només amb ganes de jugar i amb un director de joc preparat es pot jugar amb nens de l'edat que vulguis!

Aquesta vegada oferim una partida per mainada de 9 a 12 anys. I ho fem amb un joc clàssic a la nostra terra: l'Aquelarre. Un dels primers jocs autòctons que es va publicar a Espanya, que arriba ara a les nostres taules en la seva 3a edició gràcies a Nosolorol (col·laboradors de Tast de Rol).


El mal de Pardave
Pardave és una vila tranquila i poc transitada, plena de vilatans treballadors que cuiden el seu bestiar, tenen cura dels camps i treballen per una vida el màxim feliç possible.
Per això quan comencen a desaparèixer animals dels camps, i alguns apareixen morts tots els homes de Pardave organitzen una partida de caça per matar la bèstia que causa aquests estralls.
Vosaltres, els fills de'n Vicent, encara no sou prou grans com per sortir amb els homes, i us toca quedar-vos a casa cuidant dels avis i les criatures petites. De cop comencen a arribar els homes, sembla que han pogut donar mort a la bèstia, però alguna cosa extranya ha passat....

Aventurers: 5
Horari: de 15.30 a 19.30h

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada