dilluns, 20 d’octubre del 2014

3r Tast de Rol: Las Calles de Middenheim


http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20140920191937/labibliotecadelviejomundo/es/images/0/05/Middenheim_ciudad_Ian_Miller.jpg 

La veritat és que aquest 3r Tast de Rol està portant-nos un munt de sorpreses fins i tot als que l'organitzem. Poder presentar el First Contact XCORPS i el Bàrbars de Lemúria ens fa molta il·lusió, però a darrera hora ens ha arribat un regal que no podem evitar compartir amb vosaltres.

Un amic i company de taula de fa molts anys, ens dóna permís per presentar en exclusiva el seu nou joc: Las Calles de Middenheim.

I què és aquest joc? Doncs un viatge al Vell Món, escenari de campanya mític del joc de rol Warhammer però amb un nou sistema. Es tracta una adaptació del famós Dungeon World, que alhora és una modificació de l'Apocalypse World de Vince Baker. A alguns potser no us diu res, però a molts us pot sonar com un dels jocs que darrerament ha sacsejat la indústria i afició rolera arreu.

Doncs aquest novembre, quan encara no estarà disponible al gran públic, el podrem provar i (si hi ha sort) amb el mateix autor a la taula!

http://www.saxypunch.com/missile2/oldenhaller.png

I per estrenar-lo revisitarem una aventura clàssica: 

El contracte d'Oldenhaller
Acabats d'arribar a Middenheim, la ciutat més important després de la capital de l'Imperi, els aventurers busquen alguna feina emocionant i ben pagada.
Una nota en un pal d'anuncis al mig de la Reiksplatz sembla ser el que busquen:
Busco especialistes per a un treball de recuperació. Una nit de feina, legal, ben pagada. S'apreciarà experiència militar. Curiosos abstingueu-vos. Signat, Conseller Oldenhaller.

Aventurers: 5
Horari: de 15'30 a 19'30h


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada