divendres, 6 de març del 2015

5è Tast de Rol: Steam States (amb sistema Mistborn)



Aquesta partida és una presentació d'un joc nou.... a mitges. En aquest cas es tracta d'una partida ambientada en el món d'Steam States però amb un sistema de joc diferent.

Què és Steam States? És una ambientació steampunk combinada amb western en un món ple d'aventures i misteris amb màgia, races diferents... El concepte és molt interessant i atractiu.

Però el sistema no ens acaba de convèncer i hem optat pel sistema de joc de Mistborn, un joc basat en les novel·les de Nacidos de la Bruma de Brandon Sanderson. Com que d'aquest joc n'han tret una ampliació per a una ambientació amb toc western ens serveix perfecte!

Aquest combo ens dóna com a resultat una partida plena d'aventura i acció trepidant en un món western ple d'enginys a vapor i maquinària extranya amb un toc de màgia peculiar. Irresistible, oi?




Les arenes del cristall blau


Aquesta és una aventura de misteri, investigació i una racció doble de Pulp. Els personatges s'embarcaran en una frenètica cursa per trobar les restes d'una antiga cultura yurita abans que no ho facin altres caçadors de tresors mercenaris.
A més hauran d'anar amb compte de no despertar les suspicàcies del govern de l'Occulum, que no dubtarà a enviar els seus temibles Agents Prax per eliminar qualsevol rastre de coneixement o saber sobre l'alquimia i el seu funcionament...

Les Terres Salvatges us esperen, esteu a punt?
Aventurers: 4-5
Horari: 10 a 14h
Reserva la teva plaça!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada